Afvikling af fysiske AMPS kurser sættes på pause

16.06.2020
 

Jeg modtog sammen med de øvrige danske AMPS instruktører i fredags uden varsel en besked fra Center for Innovative OT Solutions (CIOTS- det international hovedkontor for aktiviteter relateret til AMPS, ESI, Power practice mm) om, at afvikling af alle almindelige (fysiske) AMPS kurser sættes på pause med øjeblikkelig virkning og på ubestemt tid.

Det skyldes at organisationen de seneste 3 måneder har modtaget aflysninger af alle kurser rundt omkring i verden som følge af Corona pandemien. Det har givet CIOTS alvorlige problemer med generere tilstrækkelige indtægter til aktuelt at tilbyde tilstrækkelig support for kursister, som gennemgår kalibrering.

Foreløbigt vil det være muligt fortsat at blive AMPS kalibreret ved individuel tilmelding til AMPS on-line kurset https://www.innovativeotsolutions.com/online-s…/amps-online/. Analysen af data fra on-line kurset er nu tilpasset, så man alene kalibreres baseret på de videocases, som man scorer under on-line kurset. Det vil sige, man IKKE skal indsamle yderligere 10 datasæt efter kurset, før man er kalibreret. Denne løsning reducerer den aktuelle belastningen på CIOTS markant.

Der er aktuelt planlagt 2 almindelige kurser i 2020 i samarbejde med Uddannelsesafdelingerne på Hammel Neurocenter og Hvidovre Hospital. Begge disse aflyses.

Det anbefales, at man følger med på den internationale hjemmeside www.innovativeotsolutions.com , på den danske AMPS-Danmarks hjemmeside www.amps-danmark.dk , samt evt. AMPS relevante fora på Facebook.

Vi er selvfølgelig kede af situationen, men håber at CIOTS vil være istand til at vende tilbage med en løsning på de fysiske kurser indenfor overskuelig tid.

Har man spørgsmål bedes de rettet til info@innovativeotsolutions.com.

På de danske instruktørers vegne
Eva Wæhrens
AMPS koordinator

Nyhedsarkiv

AKTUELLE NYHEDER:


Programmeret og hosted af nordicweb